Elkészítés: A burgonyát megtisztítjuk és kockákra vágjuk. Vizet forralunk sóval, beletesszük a tésztát és a burgonyát. Nem kell teljesen készre főzni, leszűrhetjük, ha a tészta al dente megfőtt.
Közben összekeverjük a tejszínt a tojással, a sajt egy részével, sóval, borssal, aki szereti, szerecsendiót is tehet hozzá. A hagymát kockára vágjuk.
A kifőtt tésztát és burgonyát leszűrjük, tálba tesszük, hozzáadjuk a vajat és a hagymát, elkeverjük, és hagyjuk kicsit hűlni, mert a tejszínes keveréket rá kell önteni, de a tojást forrón nem adhatjuk hozzá. Ha rákerül a tejszínes keverék, jól összekeverjük, és egy kivajazott tepsibe vagy tűzálló tálba öntjük, a maradék sajttal megszórjuk, és előmelgített sütőbe toljuk.
Aranybarnára sütjük kb. 20-25 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.