Elkészítés: A burgonyát sós vízben megfőzzük, a tojásokat keményre főzzük. A kihűlt burgonyát, a tojást, a vöröshagymát felkarikázzuk. A felvágottakat kockázzuk fel kb 1 cm-re. Rétegezzük egy nagy tálba a hozzávalókat, burgonya, tojás, felvágott, hagyma, paprika. A burgonyát és a tojást mindig sózzuk kicsit meg. Burgonyával fejezzük be. Ha elfogyott a hozzávaló, a tejfölbe tegyünk egy kis sót vagy ételízesítőt. Aki szereti, majonézzel is felturbózhatja, és öntsük a salátára. Kicsit rázzuk le a tejfölt. Legalább 1 napig hagyjuk érlelődni. Nagyon finom vacsoraétel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.