Elkészítés: Az olajat lábosban kissé megforrósítjuk, a kétféle darát rászórjuk, kevergetve addig pirítjuk, amíg aranysárga nem lesz.
Közben egy másik lábasban a vizet a cukorral 5-6 percig forraljuk. Amikor a dara megpirul, ebbe a szirupba öntjük, gazdagon megszórjuk fahéjjal, és kevergetve kis lángon főzzük, amíg be nem sűrűsödik. A halva akkor készül el, amikor már nem ragad a lábas falához. Kis peremes tepsibe vagy formába öntjük, elsimítjuk, hűlni hagyjuk, majd vágódeszkára borítjuk. Fahéjjal behintjük, ezután szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.