Elkészítés: A lisztet a rétesliszttel, a sóval, az élesztővel a langyos vízzel és a langyos tejjel egy tálban elkezdem robotgéppel tésztává keverni. Én a fent említett fűszerekből keveset szoktam a tésztába tenni. Majd az olajat keverés közben hozzáöntöm. Cipócskává dagasztom, majd kelni hagyom.
4 részre osztom, és ovális formára nyújtom a kezemmel. Ízlés szerint pizzakrémmel és feltétekkel megpakolom az egyik felét, a másikat pedig ráhajtom. A széleit összenyomkodom, a tetejét megszurkálom, hogy a gőz távozhasson sütlés közben. Előmelegített sütőben megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.