Elkészítés: Az édesburgonyát vízben kicsi kefével alaposan megmossuk, majd leszárítjuk, egymás mellé tepsibe tesszük, és 180 fokos sütőben 50-60 perc alatt megsütjük. Ha elkészült, langyosra hűtjük, meghámozzuk, majd fél centi vastag szeletekre vágjuk, és kicsit egymást fedve raklettsütő tálkáiba sorakoztatjuk. Ezután meglocsoljuk az olajjal, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel, és befedjük a fél centi vastag szeletekre vágyott camembert sajttal. Végül egyenletesen megszórjuk a frissen tört rózsaborssal, és forró raklettsütőbe téve 15-20 perc alatt pirosra sütjük. Ha elkészült, forrón tálaljuk.
Ha nem kapunk édesburgonyát, sütőtökkel vagy bármilyen másfajta burgonyával is elkészíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.