Elkészítés: A krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk és
karikára szeljük.
Egy serpenyőben a felkockázott szalonnát és a hagymát üvegesre dinszteljük, felöntjük a borral, és 5 percig forraljuk. Óvatosan összekeverjük a krumplit és a szalonnás hagymát, amit egy kivajazott tálba teszünk.
Hosszanti irányban kettészeljük a sajtot, rátesszük a krumplira, és előmelegített sütőben sütjük, amíg a sajt kissé megpirul.
Melegen tálaljuk - száraz fehérbor kíséretében.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.