Elkészítés: A camembert sajtot éles, vékony pengéjű késsel vékonyra szelem, majd villával alaposan szétnyomom, amennyire sikerül, pépesre. Az így kapott masszát jól elkeverem a vajjal, ízesítem sóval, borssal és tárkonnyal, krémesre keverem, állni hagyom.
A sajtkrémemet arányosan elosztom az előzőleg megsütött palacsintákba, azokat háromszög alakúakra hajtogatom. Tálaláskor kettő darab palacsintát adok egy adagba, karikára vágott csemege uborkával, szeletelt olívabogyóval és szintén szeletelt koktélparadicsommal díszítve adom az asztalra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.