Elkészítés: A tésztához a lisztet összekeverjük a cukorral. A vajat felforraljuk 1,5 dl vízzel, azonnal a liszthez öntjük, összegyúrjuk, cipóvá formázzuk, fóliába csomagoljuk, és hagyjuk kb. 1 órát hűlni.
Kivajazunk 8 darab, 10-12 cm átmérőjű cakkos szélű tortácska formát. A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. A tésztát 8 részre osztjuk, és a formákba nyomkodjuk úgy, hogy a peremükre is jusson. A tésztát megszurkáljuk villával, és a sütőben 15 percig sütjük.
A narancsokat kifilézzük, azaz vastagon meghámozzuk, és a hártyák közül kivágjuk a gyümölcshúst. A Camparit elkeverjük a cukorral, és beleforgatjuk a narancsfiléket.
A pudingport a csomagolásán olvasható utasítás szerint kikeverjük a tejjel, a pudingot a tortácskákba töltjük. A tetejét kirakjuk a Campariba áztatott narancsfilékkel, és 1 órát pihentetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.