Elkészítés: A tésztához a lisztet összekeverjük a cukorral. A vajat felforraljuk 1,5 dl vízzel, azonnal a liszthez öntjük, összegyúrjuk, cipóvá formázzuk, fóliába csomagoljuk, és hagyjuk kb. 1 órát hűlni.
Kivajazunk 8 darab, 10-12 cm átmérőjű cakkos szélű tortácska formát. A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. A tésztát 8 részre osztjuk, és a formákba nyomkodjuk úgy, hogy a peremükre is jusson. A tésztát megszurkáljuk villával, és a sütőben 15 percig sütjük.
A narancsokat kifilézzük, azaz vastagon meghámozzuk, és a hártyák közül kivágjuk a gyümölcshúst. A Camparit elkeverjük a cukorral, és beleforgatjuk a narancsfiléket.
A pudingport a csomagolásán olvasható utasítás szerint kikeverjük a tejjel, a pudingot a tortácskákba töltjük. A tetejét kirakjuk a Campariba áztatott narancsfilékkel, és 1 órát pihentetjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.