Elkészítés: A kekszet összeaprítjuk, majd belekeverjük az olvasztott vajat. Az így elkészült alapot tortaformába nyomkodjuk, és hűtőbe tesszük. Ezután elkészítjük a krémet. A tejszínt a habfixálóval felverjük, majd belekeverjük a krémsajtot, a citrom levét és a porcukrot. Ezt a krémet a kekszes alap tetejére simítjuk. Ízlés szerint tehetünk rá gyümölcsöket (én piros bogyós gyümölcsöt ajánlanék hozzá... eper, málna, szeder, ribizli). A tortát 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.