Elkészítés: A kekszet összeaprítjuk, majd belekeverjük az olvasztott vajat. Az így elkészült alapot tortaformába nyomkodjuk, és hűtőbe tesszük. Ezután elkészítjük a krémet. A tejszínt a habfixálóval felverjük, majd belekeverjük a krémsajtot, a citrom levét és a porcukrot. Ezt a krémet a kekszes alap tetejére simítjuk. Ízlés szerint tehetünk rá gyümölcsöket (én piros bogyós gyümölcsöt ajánlanék hozzá... eper, málna, szeder, ribizli). A tortát 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.