A chilit kimagozzuk és leöblítjük. A gyömbért meghámozzuk, majd a chilivel együtt finomra kockázzuk. A fokhagymát megpucoljuk és áttörjük. Az egészet összekeverjük a grépfrút és a citrom levével, valamint a citrom héjával. Köménnyel, sóval, borssal ízesítjük. Leöblítjük a csirkemelleket, leitatjuk róluk a vizet, hosszában kettévágjuk őket, és egy tűzálló tálba tesszük. Elosztjuk rajtuk az elkészített keveréket, és a megtöltött húst éjszakára hűtőszekrénybe tesszük, hogy átjárják az ízek. Sütőben 90 fokon (legalacsonyabb fokozaton) kb. 3 órán át pároljuk. Meghámozzuk az ananászt, eltávolítjuk a belső, fás részét, a többit feldaraboljuk. Meghámozzuk a sárgarépákat, és vékony hasábokra vágjuk. Mindkettőt 30 perccel a sütési idő vége előtt adjuk a húshoz. Tálaláskor a lecsipkedett korianderlevelekkel díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.