A chilit kimagozzuk és leöblítjük. A gyömbért meghámozzuk, majd a chilivel együtt finomra kockázzuk. A fokhagymát megpucoljuk és áttörjük. Az egészet összekeverjük a grépfrút és a citrom levével, valamint a citrom héjával. Köménnyel, sóval, borssal ízesítjük. Leöblítjük a csirkemelleket, leitatjuk róluk a vizet, hosszában kettévágjuk őket, és egy tűzálló tálba tesszük. Elosztjuk rajtuk az elkészített keveréket, és a megtöltött húst éjszakára hűtőszekrénybe tesszük, hogy átjárják az ízek. Sütőben 90 fokon (legalacsonyabb fokozaton) kb. 3 órán át pároljuk. Meghámozzuk az ananászt, eltávolítjuk a belső, fás részét, a többit feldaraboljuk. Meghámozzuk a sárgarépákat, és vékony hasábokra vágjuk. Mindkettőt 30 perccel a sütési idő vége előtt adjuk a húshoz. Tálaláskor a lecsipkedett korianderlevelekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.