Elkészítés: 1. A csirkeszárnyakat mossuk meg, konyhai törlőpapíron itassuk szárazra. Keverjük össze a lisztet, a chiliport és a sót, és töltsük egy nagyobb műanyag zacskóba. Tegyük bele a szárnyakat, fogjuk össze a zacskó száját, és jól rázzuk össze, hogy a fűszeres liszt bevonja húst.
2. Egy lábasban vagy mély serpenyőben forrósítsunk fel annyi olajat, amennyi ellepi a csirkeszárnyakat. Tegyünk bele egyszerre hármat-négyet, és süssük szép pirosra és ropogósra (8-10 perc).
3. Szűrőlapáttal vegyük ki a megsült szárnyakat, és papírtörlővel itassuk le róluk a fölösleges olajat. Tartsuk sütőben melegen, amíg a többi szárny is megsül, hogy végül forrón tálalhassuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.