Elkészítés: A tésztához a tojássárgáját kikeverjük a porcukorral és a rummal. A kakaót, a lisztet és a sütőport hozzáadjuk. Utána óvatosan hozzákeverjük a 6 tojásfehérjéből felvert habot úgy, hogy össze ne törjön. Sütőpapírralbélelt tepsibe simítjuk, és közepesen meleg sütőben megsütjük.
A krémhez a tojássárgáját, a tejet, a vaníliás cukrot a liszttel sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A vajat a porcukorral kikeverjük, majd az előzőleg elkészített masszához keverjük. Az így elkészített krémet egyenletesen rákenjük a tésztára.
A habhoz a tojásfehérjét a cukorral és a vaníliás cukorral gőz felett kemény habbá verjük. Amikor elég kemény, rákenjük a sárga krémre. A tetejét díszíthetjük tortadarával.
Hűtés után vizes késsel szeleteljük, úgy tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.