Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd besózzuk-borsozzuk, lisztbe forgatjuk. Serpenyőben olajon, vagy zsíron mindkét oldalát kissé megpirítjuk. Tepsibe tesszük a szeleteket. A fokhagymát lereszeljük, majd az egész borssal és a babérlevéllel együtt a felhevített serpenyőbe (amiben pirítottuk a szeleteket, nem kell új olaj) kissé ’pezsegtetjük’ 1-2 percig. Levéve a tűzről hagyjuk kihűlni, majd megszórjuk 1 evőkanál őrölt paprikával, jól összekeverjük, és a kapott mártást ráöntjük egyenletesen a hússzeletekre. Előmelegített sütőben 30 percig sütjük közepes lángon. Ha elkészült, sült burgonyával tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.