Elkészítés: Egy tálban összekeverem a tejfölt a cukorral és a zselatin fix-szel. Belereszelem fél citrom héját, 1 egész citrom levét is belecsorgatom, ezeket is belekeverem.
Egy másik tálban a tejszínt a habfixálóval kemény habbá verem. A tejszínhabot beleforgatom óvatosan a citromos keverékbe.
Egy mély tányérban tejet melegítek, ebben kicsit beleáztatom a babapiskótát.
Egy nagy jénai tálba először krémet rakok az aljára, a közepére a piskótákat sorakoztatom, majd a tetejére ismételten krém kerül.
Citromkarikákkal díszítem. Hűtőben, fóliával letakarva 6 órán át pihentetem.
20 perc alatt készen van az édesség. Ha jól beáztatjuk a babapiskótát, akkor elég kevesebbet is hűteni, de ha egy éjszakát akarjuk pihentetni, akkor kerüljük az áztatást.
Finom, és gyorsan elfogyó édesség.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.