Elkészítés: A sütő méretének megfelelő nagy tepsit sütőpapírral kibélelek.
Egy nagy tálban összekeverem a joghurtot a tojással, a tejföllel, a tejjel, a búzadarával, 20 dkg cukorral, az összes reszelt citromhéjjal, 3 citrom levével, az olvasztott margarinnal és a sütőporral. Végül az áfonyát is belekeverem.
A tepsibe öntöm, a tetejét elsimítom, majd előmelegített sütőben 180 C fokon 45 percet sütöm.
Közben a maradék 25 dkg cukrot 2-3 dl vízzel és 2 citrom levével felforralom, 5 percig főzöm, majd lehúzom a tűzről, és hagyom kihűlni.
Amikor a süti elkészül, akkor ezt a szirupot még a tepsiben ráöntöm a tetejére. Rögtön meghintem a kókuszreszelékkel. Hagyom kihűlni, majd felkockázom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.