Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A laphoz a tojásokat a cukorral, a sóval és 1 evőkanál vízzel alaposan felverjük (8 perc), majd beleszitáljuk a sütőporos lisztet. Jól összekeverjük, majd egy olajjal vékonyan kikent tortaforma aljába simítjuk. 180 fokon aranyra sütjük (kb 15-20 perc, tűpróba).
A tejszínbe habverővel belekeverjük a joghurtot és a citrom levét. Ettől besűrűsödik a tejszín, és egy ízes, kenhető masszát kapunk. Belekeverjük a gyümölcsöket, de anélkül is finom.
A krémet kihűlt lapra kenjük majd behűtjük, és kész.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.