A joghurtot, a vaníliás cukrot, a kristálycukrot, a zselatint csomómentesen elkeverjük, és lassú tűzön felmelegítjük,de nem forraljuk. A tűzről levéve a krémtúrót hozzákeverjük.Amíg a joghurt hűl, elkészítjük a tejszínhabot. A tejszínt, 1 cs. habfixálóval jó keményre felverjük.A formát, amibe tesszük folpackkal kibéleljük.A kihűlt joghurtot összekeverjük a tejszínhabbal. Keverhetünk bele vajas vagy Győri édes kekszet összetördelve majd a formába öntjük.Néhány órára a hűtőbe tesszük, a tetejét is díszíthetjük keksszel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.