Elkészítés: A tojásokat szétválasztom, a fehérjét felverem. Mikor felverődött, kanalankét hozzáadom a cukrot, miközben tovább verem, míg kemény habbá válik. Egyenként hozzáadom a tojássárgákat és habbá verem. A lisztett összekeverem a sütőporral, és óvatosan összekeverem a habos masszával. Kivajazott kerek tortaformában 150 fokon megsütöm. A tejben megfőzöm a pudingot és a vaníliás cukrot. Kihűltöm. A margarint kikeverem a porcukorral, hozzáadom a kihűlt pudingot, a citrom levét, reszelt héját, és az egészet újra kikeverem. A kihűlt piskótát 4 részre vágom, megtöltöm a krémmel úgy, hogy az oldalaira és a tetejére is kerüljön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.