Előkészítés: A zellergumókat meghámozzuk, megmossuk, és kb. 4 mm vastag szeletekre vágjuk.
Elkészítés: Felforralunk 2 liter vizet az ecettel, és a zellerszeleteket kb. 5 percig főzzük benne. (nem kell túl puhára!) Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, és lecsepegtetjük. A sajtot és a zellert egyforma szeletekre vágjuk, és két zellerszelet közé 1-1 sajtot fektetünk. A kis csomagokat panírozzuk, azaz először lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk. Kissé összenyomkodjuk. Felforrósítjuk a vajat, és a zellercsomagok mindkét oldalát aranybarnára sütjük benne. Citromszeletekkel díszítve tálajuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.