Elkészítés: A tésztához a lisztet, a sütőport és a cukrot összekeverem, majd beleütöm a tojásokat, hozzákeverem a szobahőmérsékletű, lágy zsiradékot, majd a tejet szükség szerinti mennyiségben, míg lágy, krémes tésztát nem kapok, óvatosan simára keverem. Előmelegített sütőben 160-170 fokon 45-55 perc alatt sütöm meg. Tűpróbával ellenőrzöm a tésztát.
A krémhez a tejszínt felverem mixerrel. A gesztenyemasszát összetöröm, majd mixerrel belekeverem a rumaromát. Az összetört masszát hozzákeverem a felvert tejszínhez szintén mixerrel, és már kész is az isteni gesztenyekrém!
Összeállítás: a tészát 3 részre vágom, laponként megkenem a krémmel, majd a tetejét és az oldalát is egyenletesen bevonom és megfelelően elsimítom. Karamellizált cukorba forgatott diódarabokkal szoktam díszíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.