Elkészítés: A langyos cukros tejben fölfuttatjuk az élesztőt, és a többi száraz hozzávalóval és a 2 tojás sárgájával, valamint az olajjal együtt összegyúrjuk. Addig dagasztjuk, amíg a tészta elválik a táltól. Utána kb. 15-20 percig pihentetjük, majd fél cm vastagságúra kinyújtjuk, és 8x8 cm-es kockákra vágjuk, amiket egyenként megtöltünk lekvárral, és batyu-formára minden sarkát behajtogatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, tetejét a megmaradt és fölvert tojásfehérjével megkenjük, és 150 fokon aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.