Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjékből kemény habot verünk, majd hozzáadjuk a cukrot, a tojások sárgáját, majd a kakaóval és a sütőporral elkevert lisztet. A tésztát 150 fokon kb. 35 percig (tűpróbáig) sütjük.
A krémhez a tejszínt kis lángon felmelegítjük, beletörjük a csokit. Kevergetés mellett addig melegítjük, amíg a csoki teljesen felolvad, majd hűlni hagyjuk. A cseresznyét kimagozzuk.
Amikor a csokis tejszín már teljesen kihűlt, habbá verjük.
A tortalapot 3 lapra vágjuk, az alsó lapot megkenjük a krém harmadával, rászórjuk a cseresznye felét. Ezt megismételjük a második lappal is, végül a tetejére tesszük a harmadikat is. A tortát bekenjük a maradék krémmel, és cseresznyével, reszelt csokival díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.