Elkészítés: A húst megmossuk, a szalonnával együtt csíkokra vágjuk. A hagymákat apróra, a paprikát és paradicsomot kockákra vágjuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát, rátesszük a fokhagymát, a paprikát és a paradicsomot. Megszórjuk 1 teáskanál őrölt köménnyel, és pár percig együtt pároljuk. Rátesszük a húst, sózzuk, és addig pároljuk, míg a saját levét kezdi elfőni. Megszórjuk a pirospaprikával, és mindig csak pici vizet aláöntve, készre pároljuk. Nem baj, ha többször zsírjára pirul.
Ha a hús megpuhult, a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk. Köretnek galuskát vagy főtt tésztát /szarvacska, orsó, penne/ készíthetünk mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.