Elkészítés: A dresszinghez a petrezselymet nagyon finomra vágom, a hagymákat apróra kockázom. Az olajat, ecetet a sóval, borssal kis üvegben összerázom, majd a petrezselyemhez és hagymához adom. Alaposan összekeverem.
A paradicsomok héját kereszt alakban bemetszem, 1 percre lobogva forró vízbe mártom, majd jeges vízbe dobom, meghámozom. A paradicsomokat kisebb szeletekre vágom, tálba halmozom. A petrezselymes öntettel alaposan átforgatom – tálalás előtt legalább 10 percig állni hagyom. Mikor asztalra teszem, balzsamecet-sziruppal locsolom meg a kész salátát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.