Elkészítés: A combokat ételítesítővel bedörzsölöm, tepsibe fektetem. Alájuk öntöm a fehérbort. A tepsit lefóliázom és a sütőben az egészet közepes hőmérsékleten párolom másfél órán keresztül (gázsütő 4-es fokozat).
A feta sajtot nagy lyukú reszelőn lereszelem, és miután letelt a másfél óra, a combokra szórom (mehet a szaftba is, nem kell vigyázni, hogy csak a combokra menjen). A feta sajtra majorannát és őrölt borsot szórok ízlés szerint. Még fél órán keresztül pirítom a sajtos combokat (mondjuk gázsütő 6-os fokozaton), és készen is vagyok. Köretként salátát tudok elképzelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.