Elkészítés: A csirkecombokat megmossuk, megszárítjuk, és sóval, pirospaprikával bedörzsölve a felforrósított olajon mindkét oldalát átsütjük.
A vöröshagymát 8 részre vágjuk. A póréhagymát tisztítás után kettévágjuk, és kb. 3 cm-es darabokra szeljük. A megtisztított karfiolt rózsáira szedjük, a zöldpaprikát kicsumázzuk, és nagyobb kockákra aprítjuk.
A csirkecombokat kivesszük a serpenyőből, és a megfelelő nagyságú alufóliába töltjük az előkészített zöldségeket. A húst rátesszük, és a levest ráöntjük.
Becsomagolva, tepsibe helyezve körülbelül 50 percig sütjük, majd kibontva megpirítjuk a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.