Elkészítés: A KNORR Szárnyas Fűszerkeverékkel befűszerezett csirkecombokat felhevített olajon, mérsékelt tűzön mindkét oldalán megsütjük (5-5 perc fedő alatt). Hozzáadjuk a vékony szeletkékre vágott friss gyömbért, átforgatjuk és 1 dl vizet hozzáöntve még 5 percig pároljuk fedő alatt. Hozzáadjuk a gyöngyhagymát, felöntjük a tejszínnel és a vízzel simára kevert Knorr Pirított hagymás csirke Rafinériával, majd fedő alatt 5 perc alatt készre pároljuk. Tálaláskor a combokat tányérra helyezzük, és ráhalmozzuk a gyömbéres gyöngyhagymamártást. Finomra vágott petrezselyemmel hintjük meg, burgonyapürével körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.