Előkészítés: A húsokat felszúrjuk, és a résekbe fokhagymadarabokat nyomunk, majd megszórjuk borssal és sóval. Egymás mellé és fölé rakjuk egy tálba, meglocsoljuk olajjal, befedjük az edényt, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Elkészítés: Felforralunk kb. 1 liter vizet, teszünk bele sót és olajat. Folyamatosan keverve beleöntjük a kukoricadarát, majd kis lángon főzzük 10-12 percig. Ha kész, borssal ízesíthetjük. Egy kisebb sütőedényt kiolajozunk, beletesszük a megfőtt puliszkát, és hagyjuk kihűlni. A bepácolt húsokat egy nagyobb serpenyőben mindkét oldalukon pirosra megsütjük. Ezt lassú tűzön végezzük, hogy majdnem teljesen átsüljenek. Ha kihűlt a puliszka, akkor 2-3 centis darabokra felvágjuk és kiolajozott tepsibe tesszük, rászórjuk a parmezánt, a darabokra vágott paradicsomokat, és ráhelyezzük a majdnem kész húsokat. 180 fokos sütőben kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.