Elkészítés: A csirkecombot megmosom, megtörlöm, belülről a forgójánál picit bevágom. Felülről - amennyire csak tudom - a bőrét felfeszítem. A fűszerkeverékbe még plusz kis borsot rakok, beszórom mindenhol a húst, a bőr alatt is.
A hagymát felkarikázom (nem vékonyra), a hagymakarikákat 8 részre osztom, mindegyikre egy darabka szalonnát teszek, majd ezeket a kis csomagokat betuszkolom a bőr alá úgy, hogy a szalonna legyen a bőr alatt.
Egy tepsibe kevés olajat és vizet öntök, hozzáadom a bort, belehelyezem a combokat, lefóliázom, és előmelegített sütőben 30-40 percig párolom. Akinek full extrás a tűzhelye, annak lehet, hogy kevesebb idő!!! :-) Majd leveszem a fóliát, és pirosra sütöm.
Ha kész, kiemelem a tepsit, kiszedem a combokat, és a pecsenyelét tejföllel behabarom. Visszateszem a combokat, azonnal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.