Elkészítés: Főzés előtt 1 órával (de lehet előző este is) bepácolom a csirkemellet: a húst apró, hosszúkás darabkákra vágom, ráöntöm a szójaszószt, a chilit és ízlés szerint borsot.
Olajon kicsit lepirítom a bepácolt csirkemellet az újhagymával együtt.
Amíg pirul a hús, felszeletelem a gombát, a zöldpaprikát. A sárgarépát hosszúkás, gyufaszál darabkákra vágom, majd az összes hozzávalót a lecsepegtetett bambuszrüggyel együtt a csirkemellhez öntöm. Hozzáadom a fehérbort, az almaecetet és az apróra vágott fokhagymát. Ízlés szerint sózom.
Miután megpuhult a hús, de a zöldségek még ropogósak, hozzáadom az étkezési keményítőt, és egyet forralok még rajta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.