Elkészítés: A húst apró darabokra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk, pici olajon megdinszteljük, a pörkölt kockával fűszerezzük, kevés vízzel felöntjuk, beletesszük a húst. Pirosarannyal és ételízesítővel még ízesíthetjük. A tejfölt a kaporral, sóval és őrölt fehérborssal ízesítjük. A bacont csíkokra vágjuk. Megkenjük a pizzát a tejfölös alappal. Rátesszük a lecsöpögtetett csirkehúst szépen elrendezve, majd a baconszeletek következnek. Sajttal beborítjuk, oregánóval megszórjuk. Megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.