Elkészítés: Tegyük fel főni a csirkét a leveskockával egy kisebb fazékban.
Amíg fő, a zsíron megpároljuk a felkockázott hagymát és az összetört fokhagymát. Hozzáadjuk a felszeletelt póréhagymát, és főzzük 3 percig. A lisztet elkeverjük kevés vízzel, és a hagymákhoz adjuk, 2 percig kevergetjük. Hozzáadjuk a felkockázott krumplit és a rózsáira szétszedett karfiolt. A megfőtt hús levével felöntjük a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint chilit is adhatunk hozzá. Addig főzzük, míg megpuhulnak.
Közben egy serpenyőben megpirítjuk a felszeletelt bacont, majd a felét a felkockázott csirkével együtt a kész leveshez adjuk, összeforraljuk.
Tálalás előtt hozzákeverjük a tejszínt, és megszórjuk a bacon másik felével.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.