Elkészítés: A májakat félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk, és lisztbe mártjuk. Olajon elősütjük, majd kiszedjük, és tűzálló tálba tesszük. A visszamaradt olajon megpároljuk a felszeletelt hagymát és a gombát, ízesítjük. Felöntjük borral és a húslevessel, beletesszük a babérlevelet, és pár percig forraljuk. Ezt a gombás ragut a májra öntjük, az edényt lefedjük, és a sütőben 10-15 percig sütjük. Apróra vágott zöldpetrezselyemmel tálaljuk. Köretként rizst és paradicsomsalátát kínálunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.