Elkészítés: A csirkemájat csíkokra vágom. A vöröshagymát üvegesre pirítom. Hozzáadom a májat. Felöntöm néhány evőkanál vízzel, nehogy leégjen. Pici ételízesítő és bors mehet rá. Párolom fedő alatt.
Közben 25 dkg rizst üvegesre pirítok. 5 dl vízzel felöntöm, ételízesítővel meghintem, és fedő alatt kis lángon párolom.
1 csomag mexikói zöldségkeveréket olajon megpárolok, kevés ételízesítő. Ne legyen puha!
10 dkg reszelt sajttal a májat összeforgatom. Utána ráöntöm a rizst és a zöldségeket. Kikent tűzálló tálba simítom.
Előmelegített forró sütőben néhány percig pirítom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.