Elkészítés: A csirkemájat megmossuk, a nagyobbakat kettévágjuk, majd az eres középső részt kivágjuk. Tálba rakjuk, nyomunk rá fokhagymakrémet, megszórjuk borssal, majoránnával, jól átforgatjuk, a legjobb, ha hűtőbe rakjuk egy kicsit pácolódni.
A sütőt előmelegítjük. A vékony tarja- vagy szalonnaszeleteket keresztben elfelezzük, minden darab csirkemájat beletekerünk szorosan egy fél szelet tarjába (szalonnába). A tekercseket felhúzzuk saslikpálcára, egy pálcára kb. 5-6 db máj kerül. Akkor lesz mutatósabb, ha először a nagyobb darabokat fűzzük a pálcákra, majd a kisebbeket sorba. Sütőtálba fektetjük, kevés olajjal meglocsoljuk.
Lefedve 180 fokon hőlégkeveréssel kb. 15 percet puhítjuk, majd a fedőt levéve további kb. 20 percet pirítjuk. Melegen, petrezselymes krumplival vagy rizskörettel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.