Elkészítés: A megtisztított, apróra vágott vöröshagymát 5 dkg vajon megpároljuk, hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot és paprikát, a megtisztított májat, fűszerezzük és összepároljuk.
Közben a spagettit sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
Egy hőálló tálat kivajazunk, megszórjuk
zsemlemorzsával, majd a spagetti egyik felét szétterítjük benne. Az elkészített májat ráterítjük a spagettire, majd betakarjuk a spagetti másik felével.
Tojássárgával elkevert tejföllel öntjük le, megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.