Elkészítés: A csirkemelleket késsel középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk.
A csirkemájat ledaráljuk vagy nagyon apróra vágjuk /elkaparjuk/. A hagymát apró kockákra vágjuk. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a májat, sózzuk, borsozzuk, majoránnát adunk hozzá és lepirítjuk. Rászórunk 1 evőkanál lisztet, 1-2 percig kevergetjük, majd levesszük a tűzről. Hagyjuk kihűlni.
A májas tölteléket a csirkemellekre halmozzuk, összehajtjuk és bepanírozzuk. Bő olajban közepes tűzön kisütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.