Előkészítése: a szétszedett csirkemájat az olajon lepirítom, majd a megtisztított és zúzott fokhagymával, sóval, borssal, pirospaprikával, majoránnával és mustárral fűszerezem. Hagyom, hogy kihűljön. Közben a tojást keményre főzöm és meghámozom, majd kis kockákra vágom. A kihűlt csirkemájat ledarálom, és a keménytojáskockákkal összekeverem.
Elkészítése: kuglófformát folpack fóliával kibélelek, majd belenyomkodom a májas masszát. Ha teljesen kihűlt, a tetejét befedem, és hűtőszekrényben legalább egy napig dermesztem. Tálalás előtt kiborítom a formából, a fóliát óvatosan lehúzom róla, és meghámozott narancskarikákkal díszítve teszem az asztalra. Reggelire, tízóraira vagy vacsorára való étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.