Elkészítés: Összeszedünk mindenféle aszalványt (füge, szilva, szamóca, barack, mazsola, áfonya). A magokat - ha vannak - távolítsuk el, öntsünk rá annyi bort, hogy épp ellepje. 1-2 órát hagyjuk ázni.
A húst felszeleteljük, enyhén sózzuk, borsozzuk. Forró olajban megsütjük, ha az egyik fele már kész, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, és lassan megsütjük a húsok másik oldalát is.
A beáztatott aszalékokat - ha szükséges -daraboljuk fel. A sült szeleteket tegyük egy megfelelő nagyságú jénaiba, adjuk hozzá a sütőzsiradékot a hagymával együtt, és öntsük mellé/rá a gyümölcsöket és a boros áztatólevet. Fedjük le az edényt, és 200 fokra előmelegített sütőben süssük 30 percig.
Köretként burgonyapürét javasolok mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.