Elkészítés: A csirkemellet vékony szeletekre vágom, majd sóval, borssal ízesítem. Kevés olajon átsütöm mindkét oldalát. Közben a fügéket 10 percig áztatom, hogy egy kicsit megpuhuljanak, majd kis cikekkre vágom. A sajtot felkockázom.
Kiveszem a megsült húst az olajból. A zsiradékból egy keveset leöntök, hogy a mártás ne legy túl olajos. Hozzáöntöm a kifacsart citrom levét és a mézet, beledobom a fügét és a sajtot. Egyet rottyan, és már kész is az étel. Köretként párolt rizs ajánlott.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.