Elkészítés: A csirkemellszeleteket előző este befűszerezve fokhagymás tejbe áztatom.
Másnap enyhén kiverem, és vajon hirtelen kisütöm, félreteszem meleg helyre.
A hagymát megpárolom, majd ráteszem a felszeletelt gombát, ízlés szerint fűszerezem (só, fehérbors, bazsalikom, stb.) és addig párolom, amíg megfő.
Egy kanál lisztet kikeverek egy kevés tejjel, kb. 2 evőkanál mustárral, hozzákeverem a tejszínt vagy tejfölt, és összeforralom a gombával, végül jó sok petrezselymet adok hozzá.
A melegen várakozó húst jénai tál aljára szépen elrendezem, ráöntöm a gombamártást. Füstölt sajtot reszelek a tetejére, és sütőben ráolvasztom a sajtot.
Rizzsel tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.