Elkészítés: A csirkemellszeleteket előző este befűszerezve fokhagymás tejbe áztatom.
Másnap enyhén kiverem, és vajon hirtelen kisütöm, félreteszem meleg helyre.
A hagymát megpárolom, majd ráteszem a felszeletelt gombát, ízlés szerint fűszerezem (só, fehérbors, bazsalikom, stb.) és addig párolom, amíg megfő.
Egy kanál lisztet kikeverek egy kevés tejjel, kb. 2 evőkanál mustárral, hozzákeverem a tejszínt vagy tejfölt, és összeforralom a gombával, végül jó sok petrezselymet adok hozzá.
A melegen várakozó húst jénai tál aljára szépen elrendezem, ráöntöm a gombamártást. Füstölt sajtot reszelek a tetejére, és sütőben ráolvasztom a sajtot.
Rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.