Elkészítés: A csirkemelleket csíkokra vágjuk, sóval, borssal beszórjuk. A hagymát vastagabb karikákra vágjuk. Kevés olajat forrósítunk, a húsokat hirtelen megsütjük benne, majd egy vajjal kikent tűzálló tálba öntjük.
Egy másik edényben a vajat felhevítjük, és megdinszteljük benne a hagymát. A tűzről levéve hozzákeverjük a tejfölt, sóval, borssal és mustárral ízesítjük, majd belekeverjük a reszelt sajtot. Ezt a mártást szétkenjük a csirkemell tetején. A tálat lefedve, forró sütőbe toljuk 20-25 percre, majd tetejét levéve szép pirosra sütjük.
Főtt tészta vagy párolt rizs körettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.