Elkészítés: A megmosott, leszárított húst vékony csíkokra vágjuk. Az olajat nagyobb, mélyebb serpenyőben felforrósítjuk, és a csirkehúst megsütjük benne. Kivesszük, félretesszük.
A visszamaradt zsiradékra öntjük a fagyos zöldséget és a szójacsírát, és kb. 6 perc alatt megpirítjuk. A szójaszósszal meglocsoljuk, ízlés szerint borssal és kínai ötfűszerrel megszórjuk.
A húst visszatesszük a zöldségekre, összekeverjük, átforrósítjuk, és azonnal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.