Előkészítés: A csirkemellfiléket lebőrözzük, megmossuk, majd konyhai papírtörlővel szárazra itatjuk. A paprikákat megmossuk, lecsepegtetjük, és húsukat csíkokra vágjuk.
Elkészítés: A csirkemellfiléket megcsepegtetjük citromlével, megszórjuk chilivel. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, a csirkemellek egy-egy oldalát kb. 3-3 percig sütjük benne. Enyhén megsózzuk, és tálalásig melegen tartjuk. A leveskockát 2 dl vízben felforraljuk, beletesszük a paprikacsíkokat, megszórjuk egy csipet őrölt borssal és kb. 4-5 percig gyenge tűzön pároljuk. A paprikát leszűrjük. A csirkemellet a paprikacsíkokkal és vadrizzsel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.