Elkészítés: A húst megmossuk, szárazra töröljük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, a húsokat kis lángon, kb. 10 perc alatt körbesütjük benne. Sózzuk, borsozzuk.
A brokkolit megtisztítjuk, rózsáira szedjük, megmossuk, majd sós, szerecsendióval ízesített vízben 4-5 percig főzzük, leszűrjük.
Közben az olajbogyót, a kaprit és az aszalt paradicsomot lecsepegtetjük, apróra vagdaljuk. Összekeverjük a pisztáciával.
A húsokra kenjük az olívás keveréket, rálocsoljuk a passzírozott paradicsomot, lefedjük, és további 5 percig együtt pároljuk. Sóval, borssal ízesítjük, a brokkolival tálaljuk. Párolt rizst is adhatunk hozzá.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.