Elkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk, egy kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel. A hússzeleteket lisztezzük, és kevés olajon átsütjük.
A gombamártáshoz a gombát megmossuk és felszeleteljük. A hagymát és a szalonnát apróra vágjuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a paprikát, 10-15 percet pároljuk, majd a liszttel és egy kevés vízzel elkevert tejföllel behabarjuk. 1-2 percet forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről.
Spagettit készítettem mellé köretnek. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.