Elkészítés: A sörtésztához a hozzávalókat sörrel lassan hígítva csomómentesen összekeverjük, míg sűrű palacsintatésztát nem kapunk.
Nagyon vékonyan felcsíkozzuk a csirkemellet, majd egyenként megmártogatjuk a sörtésztában, és olajon hirtelen kisütjük.
A kapormártáshoz kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott kaprot, majd hozzáadva a lisztet kicsit megpirítjuk, ezután tejjel felengedjük, míg megfelelő mártás sűrűségű nem lesz. Sóval, cukorral, citromlével ízesítjük, egyéni ízlés szerint.
Kockára vágott sült burgonyával tálaljuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.