Elkészítés: A csirkemellfilét ujjnyi vastag csíkokra vágom fel. Az olívolajat felforrósítom, és megpirítom benne a hagymakrémet, majd beleteszem a csirkemellcsíkokat. Sóval, borssal, ételízesítővel és majorannával ízlés szerint ízesítem. A csirkét közepesen átsütöm, majd hozzáteszem a fagyasztott mexikói zöldséget, öntök hozzá kb. 1 dl vizet, majd a legalacsonyabb hőfokon félig lefedve párolom. Ha a zöldség megpuhult, az egészet *zsírjára* sütöm. Párolt rizzsel vagy hasábburgonyával tálalom, de magában is finom és kiadós.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.