Elkészítés: A csirkemellcsíkokat fokhagymás tejbe áztatom. Majd kiveszem őket, és lecsöpögtetés után megforgatom a liszt-só-bors keverékében, majd a felforrósítottmargarinban gyönyörű pirosra pirítom. Ha kész, felöntöm egy kevés fehérborral, és kicsit párolom a húst...
Egy másik lábosban kevés margarinnal a cukrot karamellizálom, majd a tűzről lehúzva beleteszem a /lehetőleg kimagozott/ szőlőt. Visszateszem a tűzre, kicsit pirítom, majd kevés bort adok hozzá, és kis lángon kevés ideig párolom... A hússal összeöntöm.
Isteni hozzá a krumplipüré, de a petrezselymes és a sült krumpli is finom hozzá. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.