Elkészítés: A csirkemellfilét sózzuk, borsozzuk, elősütjük, majd serpenyőben, fedő alatt még 10 percig pároljuk.
Az avokádót hosszában kettévágjuk, héját eltávolítjuk, húsát felszeleteljük, és a citrom levét rácsurgatjuk.
Az apróra vágott hagymát vajon megpirítjuk. Mikor elkezd pezsegni, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és avokádót. Lassú tűzön pár percig főzzük, majd botmixerrel krémmé törjük. Felforraljuk és tejszínnel dúsítjuk.
A paradicsomokat kettévágjuk, és megsütjük.
A csirkemelleket tálalás előtt felszeleteljük, a paradicsommal díszítjük és a mártással meglocsoljuk.
Ízlés szerint párolt rizst is kínálhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.